Vereniging - Ledenzone - Ledenviering op 23/04/2010
   
Omschrijving
 
  Foto's 
   
                 

Ledenviering - Hof Ter Nering in Beersel - vrijdag 23 april 2010

Aansluitend op onze jaarlijkse ledenvergadering van 23/04/2010 hielden wij een etentje en een ledenviering om Agnes Mombers en Els Huygen te bedanken voor hun inzet voor De Alsembloem gedurende meer dan 40 jaar en om onze dank te betuigen aan Karen De Becker, Marleen Marcelis, Myriam Vandenplas, Janin Vanzeebroeck, Piet Moonens en André Mievis voor meer dan 25 jaar inzet.

Via een ludieke combinatie van een fotoshow, vragen en anecdotes over voorstellingen en andere activiteiten waar de gevierden aan deelnamen en "gastoptredens" door personages uit stukken die vroeger door De Alsembloem opgevoerd zijn, brachten wij hulde aan de inzet van deze leden voor onze vereniging.

Tenslotte kregen de gevierden uit handen van Bert Demunter, voorzitter van OPENDOEK Vlaams-Brabant en Brussel én lid van onze vereniging, een oorkonde vanwege OPENDOEK en een medaille namens de Vlaamse minister van Cultuur Joke Schauvliege. Van onze voorzitter Kathy Verbeeck kregen ze tenslotte nog een geschenk vanwege De Alsembloem.

Foto's van de ledenviering

Klik hier

Foto's uit de fotoshow die geprojecteerd is

Klik hier

©2012• De Alsembloem • Laatste update van deze pagina op 25-04-2010