Wij nodigen u hartelijk uit
op onze voorstellingen van
DE RONDE VAN VLAANDEREN
een tragikomedie van
Walter Van den Broeck
geregisseerd door Willy Herremans

Met : Sigrid De Gelas, Karen De Becker, Kelly Bauduin en Gunter Keyaerts

Het verhaal :

Terwijl de hele wereld wacht op de doortocht van de Ronde van Vlaanderen speelt zich achter de gevel van een Vlaams huis een heel ander verhaal af. Drie generaties, oma, dochter Viviane en kleindochter Arlette, leven in hun eigen wereld. Ze lijken wel een hechte band te hebben, maar toch hebben ze geheimen voor elkaar.
Hun huisarts, dokter Dewals, beseft gaandeweg dat ook hij zijn droom niet heeft kunnen waarmaken. Drie vrouwen en een man worstelen met zichzelf, met elkaar, met hun leven en met de hele wereld. Een toneelstuk over gekoesterde verlangens en stukgelopen illusies, kortom, over de soap van het leven.

Zal dit stuk...

een tipje van de mythische sluier, die over dé Ronde van Vlaanderen hangt, oplichten? Aan u om dit te komen ontdekken! De wielerexpo die wij tegelijkertijd in de foyer organiseren zal daarentegen wel een aantal geheimen prijsgeven van de Ronde van Vlaanderen en het wielrennen in het algemeen.

Deze expo brengt een reeks prachtige foto's van de hand van Hugo Casaer en Johnny Maeschalk. Daarnaast krijgt u ook de kans om een aantal unieke collectiestukken van zowel gewezen Ronde van Vlaanderen winnaars als andere superhelden uit het wielrennen te bewonderen! Deze hebben zij speciaal voor ons van onder het stof gehaald en er zitten echte pareltjes tussen!

Daarom, aan alle toneel-liefhebbers en wielerfanaten: "Aandacht, aandacht, de koers komt hier voorbij!"

Voorstellingen

16 maart 2012 om 20 u
17 maart 2012 om 20 u
18 maart 2012 om 15 u

Adres

CC de Meent
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Deze productie gaat door met de medewerking van CC de Meent en het gemeentebestuur van Beersel.

Tickets

• Kaarten: 8 euro
• Groepen (mininum 10): 7 euro

Opgelet: De plaatsen zijn genummerd! Bestel dus vandaag nog je kaarten!

Reservaties

www.dealsembloem.be/tickets
tickets@dealsembloem.be
• 02 359 16 00 (CC de Meent)
• Bij alle Alsembloemleden

Meer info

Voor meer info en het laatste nieuws over onze vereniging en onze producties, kan u steeds terecht op onze website: www.dealsembloem.be

P.S.: U ontvangt deze e-mail omdat u vroeger kaarten besteld heeft voor een voorstelling van KT De Alsembloem en/of omdat we denken dat dit bericht u als toneelliefhebber interesseert. Wij respecteren echter uw privacy. Indien u dergelijke e-mails in de toekomst niet meer wenst te ontvangen, gelieve te antwoorden op deze e-mail met "verwijder" in de titel.
Email: mailing@dealsembloem.be