Je zal het al gehoord hebben: bij de Alsembloem Jeugd gaat het er bruisend aan toe! Het beste bewijs daarvan is dat ze er voor het derde jaar op rij in slagen een eigen voorstelling te maken! Improvisatie en grenzeloze fantasie waren de bouwstenen van het verhaal.
Zaterdag 2 maart 2013 om 20 u
Zondag 3 maart 2013 om 15 u
Regie: Loes Van Eesbeeck
Het verhaal :

Was het de buurjongen, of heeft de poetsvrouw het gedaan? Samen gaan we op zoek naar de ontvoerders van Astrid. In een paranoïde sfeer wordt al gauw iedereen verdacht. Of zien we iets over het hoofd?

Loes vertelt:

Natuurlijk is het niet niks om een groep van vijftien tieners onder je hoede te nemen. Toneelspelen is hun hobby en dus wil je dat ze zich amuseren maar tegelijkertijd moet je wel een stuk klaarstomen. Gelukkig is er bij de groep vooralsnog geen gebrek aan enthousiasme en in combinatie met een levendige fantasie ontstond het spannende en verrassend eindigende "Ver(m/g)ist". Deze manier van werken is zeker niet de gemakkelijkste, maar ze zorgt er wel voor dat de jongeren een stuk kunnen brengen dat dicht bij hun eigen leefwereld staat en zeker geen ‘opgelegd werk’ is.

Spelen mee:

Zeno Debraekeleer, Fedra Vanhee, Sibe Swalens, Semele Uyttenbroeck, Jitte Schets, Loïc Bernolet, Nikki Deras, Imke Schets, Tibo Debraekeleer, Jeremias Uyttenbroeck, Laure Raymackers, Britt Mievis, Mathias Xhibitte, Laura De Vroede en Lisa Kellaert

Voorstellingen

Zat 2 maart 2013 om 20 u
Zo 3 maart 2013 om 15 u

Adres

CC de Meent
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Tickets

• Tickets: 6 euro

Reservaties

jeugd@dealsembloem.be
• Bij alle jeugdspelers

Laat jij je misleiden? Of zit je meteen op het juiste spoor?

Meer info

Voor meer informatie en het laatste nieuws over onze vereniging en onze producties, kan u steeds terecht op onze website: www.dealsembloem.be

P.S.: U ontvangt deze e-mail omdat u vroeger kaarten besteld heeft voor een voorstelling van KT De Alsembloem en/of omdat we denken dat dit bericht u als toneelliefhebber interesseert. Wij respecteren echter uw privacy. Indien u dergelijke e-mails in de toekomst niet meer wenst te ontvangen, gelieve te antwoorden op deze e-mail met "verwijder" in de titel.
Email: mailing@dealsembloem.be