ZATERDAG, ZONDAG, MAANDAG

Binnen 7 dagen gaat 'Zaterdag, zondag, maandag' in première.

We willen je dan ook graag van harte uitnodigen voor de voorstellingen van Toneel in Beersel, de samenwerking tussen de vier toneelverenigingen KT De Alsembloem, KT Weredi, KT Lustig en Vrij, Waaile van Dwoeurp en Academie Orfeus.

'Zaterdag, zondag, maandag' is de ontroerende en tegelijk hilarische familiekroniek van de Italiaanse auteur Eduardo de Filippo.

Het verhaal :

De familie Priore komt samen in het riante ouderlijke huis in Napels. Donna Rosa maakt de traditionele ragout klaar voor al haar kinderen, kleinkinderen, zussen, broers, tantes en nonkels en de vele gasten uit haar vriendenkring. De drie dagen, zaterdag, zondag en maandag, ontsporen in een Italiaanse cocktail van heftige discussies, oplaaiende passies, venijnige trots en bijtende haat. En natuurlijk: amore, amore, amore!

In Italië behoort 'Zaterdag, zondag, maandag' tot een van de populairste en meest geliefde stukken uit het theaterrepertoire. Vlaanderen en meer bepaald Beersel valt vast en zeker voor de charme van dit prachtige volksstuk, diepmenselijk, ontroerend en hilarisch tegelijk, over twee mensen die door de tijd en de omstandigheden uit elkaar zijn gegroeid en er alles aan doen om hun relatie weer met de nodige nieuwe liefde te injecteren.

In een regie van Bert Demunter, geassisteerd door Jan Wets, brengen meer dan 60 acteurs en muzikanten dit knappe stuk. Naast hen staat een grote ploeg vrijwilligers klaar, van decorbouwer tot proseccoschenker, om er voor hen en voor jou een waar feest van te maken. Het strijkorkest van Academie Orfeus verwelkomt je al in de foyer, de muziekgroep Generation5 zorgt voor de muzikale noot tijdens de voorstelling.

Voor de Alsembloem spelen Kathy Verbeeck, Paul Saye, Agnes Vanden Bosch en Jan Wets mee. Theo Hendrickx speelt muziek met de groep Generation5. Daarnaast zijn ook de vele helpende handen van de Alsembloemleden het vermelden waard!

Voorstellingen

ZATERDAG,ZONDAG,MAANDAG:

15 november 2013 om 20u
16 november 2013 om 20u
17 november 2013 om 14u30
22 november 2013 om 20u
23 november 2013 om 20u

Locatie

CC de Meent
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Tickets

• via spelers en de aansluitende verenigingen
• 02 359 16 00 (CC de Meent)
www.demeent.be

Mis dit niet!

Mis dit toneelfeest niet en bestel je kaarten vandaag nog!

Meer info

Voor meer informatie en het laatste nieuws over onze vereniging en onze producties, kan u steeds terecht op onze website: www.dealsembloem.be

P.S.: U ontvangt deze e-mail omdat u vroeger kaarten besteld heeft voor een voorstelling van KT De Alsembloem en/of omdat we denken dat dit bericht u als toneelliefhebber interesseert. Wij respecteren echter uw privacy. Indien u dergelijke e-mails in de toekomst niet meer wenst te ontvangen, gelieve te antwoorden op deze e-mail met "verwijder" in de titel.
Email: mailing@dealsembloem.be