We nodigen u van harte uit om te komen ontdekken waar onze jeugdleden de afgelopen maanden in hun vrije tijd mee bezig waren. Het is dan ook tijd voor onze derde productie van dit seizoen en meteen de vierde productie van onze jeugd:
Vrijdag 25 april 2014 - 20 u
Zaterdag 26 april 2014 - 20u
Regie: Loes Van Eesbeeck
Het verhaal :

We beginnen ons verhaal in het jaar 2014. Vandaag dus...
Vijf weeskinderen hopen vurig op een adoptie. Ze zijn het harde werken in hun weeshuis meer dan beu... Behalve eentje; hij is een echte boekenwurm en er is één boek in het bijzonder dat hem steeds afleidt van zijn werk. De titel van het boek? "Tempus T." Een boek over spreuken en tijdreizen... Wat gebeurt er met de vijf wanneer ze halsoverkop naar het verleden worden getransporteerd? Een stuk voor en door onze jeugd met een vleugje geschiedenis.

Loes vertelt:

Sleutelbegrippen van deze voorstelling zijn ‘eigen inbreng' en vooral ‘spelplezier'.
Er zijn genoeg stukken te vinden voor jeugdige acteurs. Maar door de jongeren zelf te laten nadenken over en te laten schrijven aan een stuk, krijg je een voorstelling die zoveel authentieker is.
Bovendien kan je er op deze manier voor zorgen dat iedereen aan bod komt.
Verder is plezier beleven aan het spelen een absolute must. Het moet plezant blijven!
Er wordt trouwens niet alleen maar geacteerd. Voor kostuums en aankleding van de scène werd er samen duchtig geknutseld.
Kortom, onze jeugd is van alle markten thuis en het is geweldig fijn om dat te kunnen vaststellen.

Geschreven en gespeeld door :

Zeno Debraekeleer, Tibo Debraekeleer, Imke Schets, Jitte Schets, Semele Uyttenbroeck, Jeremias Uyttenbroeck, Febe Demunter, Jolien Verschingel, Joy Van Brussel, Laura De Vroede, Nikki Deras, Laure Raymaeckers, Camille Gilbert, Fedra Vanhee, Lotte Ravestijn, Willem Ravestijn, Yelle De Kegel, Loïc Bernolet, Jonas Noé, Mathias Xhibitte, Sibe Swalens, Frederik-Jan Billiet en Loes Van Eesbeeck

Voorstellingen

Vr. 25 april 2014 om 20 u
Zat. 26 april 2014 om 20u

Adres

Zaal De Put, Destelheide
Destelheidestraat 66
1653 Dworp

Tickets

• Tickets: 5 euro

Reservaties

jeugd@dealsembloem.be
• Bij alle jeugdspelers

Een voorstelling voor en door de jeugd met een vleugje geschiedenis

Meer info

Voor meer informatie en het laatste nieuws over onze vereniging en onze producties, kan u steeds terecht op onze website: www.dealsembloem.be

P.S.: U ontvangt deze e-mail omdat u vroeger kaarten besteld heeft voor een voorstelling van KT De Alsembloem en/of omdat we denken dat dit bericht u als toneelliefhebber interesseert. Wij respecteren echter uw privacy. Indien u dergelijke e-mails in de toekomst niet meer wenst te ontvangen, gelieve te antwoorden op deze e-mail met "verwijder" in de titel.
Email: mailing@dealsembloem.be