Wij nodigen u vriendelijk uit op onze voorstellingen van
een hilarische komedie van
NEIL SIMON
ont-koppeld

geregisseerd door Bert Vannieuwenhuyse

Met: Lut De Reuse, Sonia Deryck, Kelly Bauduin, Ingrid Bauwens, Loes Van Eesbeeck, Lien Vanoost, Brend Canoot en Niels Tavano
VRIJDAG 7 NOVEMBER 2014 om 20 u
ZATERDAG 8 NOVEMBER 2014 om 20 u
ZONDAG 9 NOVEMBER 2014 om 15 u
Het verhaal

Sinds haar recente scheiding woont sportverslaggeefster Olive Madison alleen in haar New Yorkse appartement, waar ze de boel naar hartelust laat verslonzen. Als de echtgenoot van Olive's vriendin Florence Unger een streep onder hun huwelijk zet, nodigt Olive haar, in een opwelling, uit om bij haar in te trekken. Florence heeft echter één onhebbelijkheid: ze is bezeten van orde en netheid. De twee tegenpolen vormen een onwaarschijnlijk koppel, dat afstevent op een nieuwe relatiecrisis....

Regisseur Bert Vannieuwenhuyse

Bert Vannieuwenhuyse werkt al geruime tijd als acteur voor televisie en theater. Na zijn regies van 'God' en 'Ja ja, maar nee nee' zijn we heel blij én vereerd om opnieuw met hem te kunnen samenwerken.
Bert regisseerde in diverse amateurtoneelkringen al voorstellingen van Engelstalige auteurs. Hij heeft een zwak voor de intelligente humor waar de Angelsaksische literatuur zo van doordrongen is. Dit topstuk van Neil Simon is dan ook een kolfje naar zijn hand.

De auteur Neil Simon

Neil Simon (1927-heden) wordt 'The King of Comedy' genoemd en is één van de meest gespeelde toneelschrijvers van de laatste decennia. Zijn stukken, die gekenmerkt worden door geraffineerde verbale humor, worden over de hele wereld gespeeld.

Simon schreef 'The Odd Couple' in 1965 als een toneelspel met twee mannen in de hoofdrol. Het stuk werd twee keer verfilmd en was zo populair dat hij er in 1985 een 'vrouwenversie' van schreef.

 

Voorstellingen

7 november 2014 om 20 u
8 november 2014 om 20 u
9 november 2014 om 15 u

Adres

CC de Meent
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Tickets

• Kaarten: 8 euro
• Groepen (mininum 10): 7 euro mits telefonische reservatie bij CC de Meent.

De plaatsen zijn genummerd!

Reservaties

www.demeent.be • 02 359 16 00 (CC de Meent)
• Bij alle Alsembloemleden

Kom kijken naar dit heerlijk, bijzonder geestig blijspel van de Amerikaanse grootmeester Neil Simon!

Meer info

Voor meer informatie en het laatste nieuws over onze vereniging en onze producties, kan u steeds terecht op onze website: www.dealsembloem.be

P.S.: U ontvangt deze e-mail omdat u vroeger kaarten besteld heeft voor een voorstelling van KT De Alsembloem en/of omdat we denken dat dit bericht u als toneelliefhebber interesseert. Wij respecteren echter uw privacy. Indien u dergelijke e-mails in de toekomst niet meer wenst te ontvangen, gelieve te antwoorden op deze e-mail met "verwijder" in de titel.
Email: mailing@dealsembloem.be